Werken bij

Bij Pakhuis 62 werken we samen als team om het onze gasten naar de zin te maken.
Wil jij daaraan bijdragen? We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s voor keuken en bediening.

  • Wij bieden uitdagende functies binnen een leuk team waarin we samen knallen én plezier hebben.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring en leeftijd, met prima secundaire voorwaarden, zoals een mooie personeelskorting voor jou én het hele gezin.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, je bent tenslotte nooit uitgeleerd.
  • Je vindt het geen probleem om ’s avonds en in het weekend te werken.
  • Wij vinden je privéleven, zoals sporten, ook belangrijk, daarom worden roosters gemaakt in overleg.
  • Ben je leerling? Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf voor studenten van de horeca-opleiding gastheer/-vrouw & kok. Ook stagiaires voor een kortere periode zijn welkom.

Wij ontvangen graag jouw brief waarin je iets vertelt over jezelf en je eventuele werkervaring. Maar ook zonder ervaring nodigen we je uit om te solliciteren! Dan hoor jij zo snel mogelijk van ons en kunnen we persoonlijk kennismaken.

Je kunt reageren door een mail te sturen naar info@pakhuis62.nl t.a.v. Denise of gebruik het formulier hieronder (je bestand dient een PDF te zijn). 

Functies

Ervaring is fijn maar niet vereist. Als medewerker bediening heb je een actieve instelling en vind je het leuk om met gasten om te gaan. Je bezit goede communicatieve vaardigheden, werkt graag samen, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig. Bij jou komt de gast altijd op de eerste plaats!

Als runner ben je de snelste van ons team! Je serveert zo snel mogelijk alle drankjes en gerechten bij de juiste tafels. Naast het serveren en debrasseren van borden en glazen, verwelkom je gasten, waarvoor je gastvrij klaarstaat. We leiden je op on the job.

Je werkt in een zeer professioneel uitgeruste keuken. Je bent onderdeel van een keukenteam met een chef. Je zorgt voor de juiste bereiding en opmaak van onze gerechten volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen, werkwijze en recepturen. Je volgt daarbij de regels en richtlijnen op het gebied van hygiëne (HACCP).

Vind jij het leuk om een kijkje in onze keuken te nemen? En denk je erover om kok te worden? Dan is deze functie echt iets voor jou! Onze chef leert jou de fijne kneepjes van het vak. Je helpt mee waar je nodig bent. En krijgt de ruimte om je te ontwikkelen. Straks maak jij de mooiste gerechten!

Als medewerker spoelkeuken zorg je er samen met je collega’s voor dat al het glaswerk, serviesgoed en bestek schoon wordt gemaakt. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw werkplek die altijd netjes en schoon is. Het navolgen van de regels op het gebied van hygiëne en veiligheid hoort daarbij.

Kies vacature
Voeg CV toe