Werken bij

Bij Pakhuis 62 werken we samen als team om het onze gasten naar de zin te maken.
Wil jij daaraan bijdragen? We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s voor keuken en bediening.

  • Wij bieden uitdagende functies binnen een leuk team waarin we samen knallen én plezier hebben.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring en leeftijd, met prima secundaire voorwaarden, zoals een mooie personeelskorting voor jou én het hele gezin.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, je bent tenslotte nooit uitgeleerd.
  • Je vindt het geen probleem om ’s avonds en in het weekend te werken.
  • Wij vinden je privéleven ook belangrijk, daarom worden roosters twee weken van tevoren gepubliceerd.
  • Ben je leerling? Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf voor studenten van de horeca-opleidingen bediening en keuken. Ook stagiaires zijn welkom.

Wij ontvangen graag jouw brief waarin je vertelt over jezelf en je eventuele werkervaring. Maar ook zonder ervaring nodigen we je uit om te solliciteren! Dan hoor jij zo snel mogelijk van ons en kunnen we persoonlijk kennismaken.

Je kunt reageren door een mail te sturen naar info@pakhuis62.nl t.a.v. Silvia of gebruik het formulier hieronder (je bestand dient een PDF te zijn). 

Vacatures

Ervaring is fijn maar niet vereist. Als medewerker bediening heb je een actieve instelling en vind je het leuk om met gasten om te gaan. Je bezit goede communicatieve vaardigheden, werkt graag samen, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig. Bij jou komt de gast altijd op de eerste plaats!